Servicii de curatenie birouri, sedii de firme si spatii comerciale

(cladiri de birouri, cabinete medicale, ambasade, sedii bancare, cluburi si restaurante, sali de sport, moteluri, hoteluri, cinematografe, gradinite, scoli sau universitati particulare).

Succesul afacerii dumneavoastra tine in mare pare parte si de mediul in care firma dumneavoastra isi desfasoara activitatea si de aceea consideram esential ca acest mediu sa fie curat, sanatos si primitor.

Daca doriti sa aveti un mediu cat mai placut ca aspect si foarte curat in spatiul in care va desfasurati activitatea, Dharma Clean este una dintre firmele de curatenie profesionala ce va ofera servicii de curatenie impecabile.

Firma de curatenie Dharma Clean foloseste produse de curatenie si echipamente profesionale, astfel ca dupa ce echipa noastra isi face treaba, spatiul in care va desfasurati activitatea va arata impecabil si va reflecta acea imagine profesionala pe care doriti sa o expuneti atat asupra clientilor cat si a angajatilor.

servicii de curatenie Bucuresti

Servicii de curatenie dupa constructor

Dharma Clean este una dintre firmele de curatenie care iti sare in ajutor atunci cand ai cea mai mare nevoie. A plecat firma de constructii din casa ta, iar in urma ei au ramas praf, moloz si un aer ce nu-l poti respira?

Pentru a te muta in casa noua sau pe care tocmai ai renovat-o, e nevoie de o curatenie generala, care nu se poate face cu un simplu mop si un aspirator. Cu siguranta ai nevoie de serviciile unei firme de curatenie dupa constructor, o firma de curatenie profesionala care sa vina cu produse de curatenie speciale si echipamente moderne de curatenie.

servicii curatenie dupa constructor

Servicii de curatenie in spatii comerciale

Personalul firmei de curatenie Dharma Clean din Bucuresti este pregatit, format sa aplice cele mai moderne solutii si produse de curatenie profesionale, sa foloseasca masini si echipamente de curatenie automate, destinate  serviciilor de curatenie in spatii comerciale.
Echipa noastra efectueaza activitatile specifice de curatenie in spatii mari, precum centre comerciale, magazine, depozite sau hale, intr-un mod eficient si foarte bine organizat, iar prezenta profesionistilor in curatenie de la Dharma Clean se va face simtita doar prin curatenia de nota 10.
curatenie centre comerciale magazine Bucuresti

Oferta de servicii de curatenie in apartament sau vila

Pentru majoritatea dintre noi locuinta reprezinta una dintre cele mai importante investitii din viata noastra. Din acest motiv, aceasta investitie trebuie intretinuta si mentinuta impecabil de curata. Curatenia generala periodica in locuinta, realizata cu produse profesionale de curatenie si echipamente automate este astfel necesara.

A\Firma de curatenie Dharma Clean, specializata in curatenie profesionala la domiciliu, curatenie generala in apartament sau in vila, va garanteaza servicii prompte si de calitate oferite de o echipa specializata, in urma careia locuinta va straluci de curatenie.

curatenie locuinta Bucuresti

Echipa de alpinism utilitar Dharma Clean, specializata in lucrari la inaltime, folosind tehnica specifica de alpinism utilitar executa in conditii de maxima siguranta lucrari in urmatoarele domenii:

 • sevicii de curatenie
 • constructii
 • publicitate sau
 • telecomunicatii

Tehnicile folosite in alpinismul utilitar pentru a efectua lucrari la inaltime nu mai presupun folosirea scarilor, schelelor, platformelor sau a altor instalatii asemanatoare. Accesul este imbunatatit considerabil folosindu-se corzi specifice echipelor de alpinism utilitar.

curatenie alpinism utilitar Bucuresti

Portofoliu generos de produse destinate curateniei si igienei

Pentru noi perfectiunea este un standard pe care-l respectam. De aceea suntem furnizor de solutii de igiena si curatenie pentru cei mai exigenti clienti din Romania.

Cei peste 15 ani de experienta in oferirea de solutii de igiena si produse profesionale de curatenie in Romania au contribuit la dezvoltarea unui portofoliu generos de produse a caror calitate superioara este confirmata si garantata.

firme de curatenie Bucuresti produse

Intretinere terase, dezinfectie, dezinsectie

In cadrul  serviciilor speciale de curatenie Dharma Clean presteaza urmatoarele servicii:

 • curatarea si spalarea zonelor greu accesibile: ferestre mari sau greu accesibile, ferestre de mansarda – serviciu de curatenie realizabil cu ajutorul alpinistilor utilitari;
 • spalarea si curatarea teraselor, curtilor, aleilor si intretinerea spatiului verde;
 • slefuire/ceruire parchet cu ajutorul utilajelor profesionale (masina monodisc, monoperie);
 • slefuire si cristalizare marmura si mozaic;
 • improspatarea si purificarea aerului din incaperi cu utilaje si tehnici speciale;
 • aprovizionarea cu produse consumabile pentru grupurile sanitare (sapun lichid, hartie igienica, prosoape hartie, saci menajeri);
 • curatenie inainte si dupa petrecere;
 • dezinfectie, dezinsectie.