"Solutia" pentru curatenie vine de la Dharma Clean

Succesul unei companii nu se masoara doar in rezultatele vizibile in plan financiar, ci si in detaliile care lasa o prima impresie buna. Astfel, ambianta placuta in care angajatii isi desfasoara activitatea si mediul in care clientii calca prima data influenteaza in mare masura imaginea pe care compania Dvs. vrea sa o transmita.

In acest sens, noi va propunem externalizarea serviciilor de curatenie catre o firma specializata, cu standarde inalte de profesionalism si calitate, pentru ca spatiul in care va desfasurati activitatea sa reflecte pana in cele mai mici detalii imaginea profesionala pe care se bazeaza afacerea.

Experienta de peste 10 ani in domeniul serviciilor de curatenie profesioniste, portofoliul nostru atent selectionat, clientii fideli si raportul imbatabil intre costuri si calitatea serviciilor oferite ne recomanda.

Cele mai importante avantaje ale externalizarii serviciilor de curatenie catre o firma specializata pentru obtinerea unui spatiu impecabil sunt:

 • utilizarea solutiilor profesionale de curatenie (conform standardelor impuse de Uniunea Europeana);
 • utilajele folosite sunt create de marci consacrate pentru maximizarea rezultatelor si adaptabilitatea la orice tip de suprafata (Tennant, Taski, Hako);
 • pachetele de servicii de curatenie sunt personalizabile si flexibile (se adapteaza la programul fiecarei companii in parte);
 • personal atent selectionat, meticulos, cu analize facute, instruit pentru a atinge cele mai inalte standarde de curatenie;
 • activitatile prestate se insumeaza pe o singura factura;
 • se evita alocarea unor resurse in plus pentru angajarea unei singure persoane (salarii, concedii, plata taxelor si impozitelor aferente);
 • o grija in minus este reprezentata de aprovizionarea cu produse de curatenie si de amenajarea spatiilor de depozitare conform legislatiei;
 • acces la servicii specializate, ce pot fi executate doar de catre specialisti (curatarea eficienta a mochetei; polishare linoleum, gresie, marmura; spalarea fatadelor si a geamurilor exterioare);
 • adecvarea solutiilor si tehnologiilor detinute pentru a scoate si cele mai incapatanate pete.

Echipa Dharma Clean

Curatenie luna si de durata? Echipa noastra este imaginea firmei noastre. Rezultatele impecabile sunt suma experientei indelungate in acest domeniu, alaturi de personalul calificat si pasionat de lucrul bine facut. Garantam pentru fiecare membru al echipelor de curatenie. Personalul este atent selectionat si verificat, analizele medicale sunt intotdeauna la zi, beneficiaza de un proces de invatare permanenta si continua, astfel incat sa mentina standardele cu care firma noastra si-a fidelizat clientii.

Echipa noastra este alcatuita din oameni calificati si cu experienta, care exceleaza in oferirea de servicii de curatenie profesionala si intretinere pentru o multitudine de tipuri de spatii, de la cladiri de birouri, spatii comerciale, scoli, gradinite, cabinete medicale pana la diverse expozitii si show rooms si chiar institutii publice.

Cu ce ne mandrim

Locul 1 in Top Afaceri Romania in domeniul activitati specializate in servicii curatenie.
Aceasta recunoastere simbolica a profesionalismului si performantei echipei  ne motiveaza si ne obliga in a ne ridica mereu la nivelul asteptarilor clientilor nostri si in a ne depasi propriile standarde.

Certificat de Garantie Ne asumam raspunderea asupra calitatii serviciilor de curatenie prestate si de aceea, oferim tuturor clientilor nostri un Certificat de Garantie valabil 24 de ore, prin care atestam calitatea produselor si echipamentelor folosite, calificarea personalului.

DHARMA CONSTRUCT SRL_2015_page_1
DHARMA CONSTRUCT SRL_2014_page_1
DHARMA CONSTRUCT SRL_2013_page_1
DHARMA CONSTRUCT SRL_2012_page_2
DHARMA CONSTRUCT SRL_2012_page_1
img-Asigurare 2_page_1

Dharma Clean – profesionalism si experienta

Avand in spate mai mult de 10 ani de experienta, clienti fideli si un portofoliu in crestere, investim in continuare in calitatea serviciilor oferite, invatam si ne adaptam la fiecare noua colaborare, astfel incat sa dezvoltam parteneriate de afaceri pe termen lung. Ne plac relatiile de afaceri deschise, sincere, destinse, ne respectam clientii si doleantele acestora mai presus de orice, acestea fiind motivele pentru care am devenit un furnizor de servicii premium in domeniul curateniei profesionale.

Profesionalismul de care dam dovada se reflecta in principiile de baza ale companiei noastre:

 • atitudine pozitiva si “open minded”;
 • integritate (ne onoram promisiunile, indiferent de situatie);
 • respect (investim timp de calitate in relatiile cu angajatii, clientii, partenerii de afaceri);
 • responsabilitate (ne asumam in aceeasi masura si victoriile si esecurile si invatam din ele in permanenta);
 • onestitate (in primul rand cu noi si in relatia cu clientii sau membrii echipei);
 • atentie sporita la detalii (de la cerintele clientilor pana la curatenia impecabila).

Suntem complet dedicati performantei in domeniu, de aceea investim constant in membrii echipei, in tehnologia si produsele utilizate, incercand in permanenta sa ridicam standardele de calitate.

Respectam codul culorilor in curatenie, conform UE

Rosu pentru zona de baie, unde riscul de contaminare si infectii este foarte ridicat.

Galben pentru suprafete de baie precum chiuveta, cada, dulap, oglinda, gresie.

Albastru pentru mobilier de birouri, suprafete generice.

Verde pentru industria alimentara si zonele de bucatarie, unde se prepara, se serveste sau se pastreaza mancare.

Contacteaza-ne acum si vei beneficia de serviciile unei firme de curatenie profesionale!

Pentru tine, cu DharmaClean – firma de curatenie din Bucuresti.

Recomandari din partea clientilor nostri